## TUTOR LESSON PLAN

Week \_\_\_\_\_

	COMBINED KNOWLEDGE CLASSES	
9:00 am	9:00 Arrival & Setup. 9:15 Opening Assembly. I. Announcements, II. Sing WW Theme song verses, III. Prayer, IV. Review Bible Reading from last week	CLASSICAL SCHOOL FOR CHRISTIAN HOMESCHOOLEDS
9:30 am	New Lessons. Grammar of Grace Cycle, Week	
10:00 am	Hymn Singing. Led by Jeff Young.	
10:30 am	Art & Classical Music, or, Geography, or, Natural Philosophy	

## 10-minute Break.

EARLY KNOWLEDGE			
11:10 am	Biblical Languages.		
	p		
11:30 am	Oral Interpretation.		
12:00 pm	Lessons Review.		

YEAR LATER KNOWLEDGE			
11:10 am	Latin. Artes Latinae Unit		
	frames		
11:50 am	Bible Reading Review. (11:50—10 min.)		
12:00 pm	Greek.  A Greek Alphabetarion p  A Greek Huppogrammon p		

## 12:30-1:30 Lunch.

LATER KNOWLEDGE PREP YEAR (Age 9-10)			
1:30 pm	Reading Aloud.  Arithmetic.  Independent Reading: Bible Reading. Read & discuss summaries.		
2:00 pm	Independent Reading: Literature. Discuss.  Life Skill. Discuss.		
2:30 pm	Free Hour.		

YEAR LATER KNOWLEDGE			
1:30 pm	Memory Lesson Review. (1:30–5 min.)		
	Reading Aloud. (1:35—5 min.)		
	Independent Reading: Literature. (1:40-10 m.)		
	Independent Reading: History. (1:50-10 min.)		
2:00 pm	English Grammar. (2:00—15 min.)		
	<b>Dictation.</b> (2:15—15 min.)		
2:30 pm	Arithmetic. (2:30–20 min.)		
	Oral Interpretation. (2:50—10 min.)		
3:00 pm	Worldview & Early Understanding.		